Atentie

Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Dacă veți continua, vom presupune că sunteți de acord să primiți cookie-uri de pe acest site. OK

Personalizarea textila

 
 
Ce tip de personalizare se preteaza cel mai bine pentru uniforma companiei dvs ?
 
Variantele de personalizare disponibile sunt prezentate mai jos, si anume prin:
 
 
 
 
 
       
 
 
        Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafețe netede care consta in aplicarea pe materialul pe care se imprima a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Imaginea realizata prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei din care se realizeaza masca. Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (autocolant, agende, calendare, carti de vizita etc.)
Prin serigrafie, calitatea si durata de viata a imprimarii este mult mai buna decat imprimarea prin alte procedee, cum ar fi printul digital sau transferul termic. Serigrafia asigura o foarte buna rezistenta in timp la actiunea factorilor mecanici sau de mediu. Substratul de vopsea poate avea grosimi dintre cele mai diferite.
Primele aparitii ale procedeului au aparut in China antica aprox. 3000 de ani, dar de curand s-au descoperit materiale textile imprimate de peste 4000 ani. Tehnologia de imprimare implica o multitudine de operatiuni, incepand de la pregatirea sitei serigrafice, prepararea cernelurilor, pregatirea suportului, pana la reglarea temperaturii de uscare (in cazul materialului textil). Sitele serigrafice pot fi de la 30 de ochiuri pe cm patrat pana la 185-200. Cele mai rare se folosesc pe material textil, iar cele cu densitate mai mare se folosesc pe material solid. (sursa citata: Wikipedia)
 
 
 
 
 
 
 
 
        Termotransferul consta in scanarea si preluarea imaginii care trebuie imprimata de catre un computer, tiparirea imaginii cu ajutorul unei imprimante obisnuite pe o folie speciala. Producerea obiectului finit, se realizeaza prin transferul imaginii de pe aceasta folie pe substratul dorit, prin intermediul unei prese de transfer termic.
Termotransferul se recomanda pentru serii mici (pana la cateva sute de bucati). Este ideal pentru policromie, destul de greu de realizat prin celelalte metode. Se recomanda pentru serii mici Prin termotransfer firma noastra va recomanda inscriptionari pe suport textil : tricouri, sepci, umbrele, genti, sorturi, bonete, manusi, echipamente de protectie, sacose, cravate, esarfe etc.
 
 
 
 
 
 
 
 
        Broderia reprezinta cel mai vechi mijloc de personalizare si este cel mai des folosit in cazul textilelor. Aceasta metoda va ajuta sa evidentiati textele, imaginile, logo-urile pe o suprafata textila care poate fi neteda si dreapta sau inegala si impodobita. Acelasi design brodat poate arata diferit atunci cand este cusut pe articole de imbracaminte diferite - in functie de greutatea materialului, grosimea acestuia, textura, acele vor intepa mai strans sau mai larg tesatura.
 
 
 
 
        Mobil : 0728.033.423 Telefon : 0245.212.005
Echipa noastra va poate consilia cu privire la alegerea unei anumite tehnici de personalizare, design, cantitate si pret. Vom fi bucurosi sa raspundem la orice intrebare privind personalizarea uniformelor dumneavoastra.