Despre noi

In anul 1996 se infiinteaza firma S.C. ANDY-STAR-IMPEX S.R.L. , avand drept principal obiect de activitate – Fabricarea de articole de imbracaminte pentru lucru.

In anul 2009 se deschide magazinul de materiale de constructii al societatii prin care comercializam diverse produse, precum adezivi pentru constructii, vopsele si lavabile, instalatii electrice, instalatii sanitare, unelte de mana, scule electrice, organe de asamblare, sobe de teracota, asamblate sau neasamblate, sobe metalice, accesorii aferente sobelor, dar si echipament de protectie (o parte din productia proprie, iar cealalta parte provenita de la furnizori nostri) din dorinta de a acoperi o gama cat mai larga de nevoi ale clientilor nostri locali.

In anul 2014 am obtinut titlul de unitate protejata, ceea ce reprezinta un avantaj, atat pentru persoanele cu handicap prin faptul ca isi pot gasi un loc de munca, cat si pentru societatile care au au un numar ridicat de angajati iar pentru aceasta trebuie sa plateasca un anumit impozit catre stat.

In anul 2016 societatea noastra a ajuns la o cifra de aproximativ 6.000.000 lei noi si un numar de aproximativ 40 de angajati, informatii facute publice pe ministerul de finante.

In acelasi an am obtinut locul 1 in judetul Dambovita in domeniul echipamentelelor de lucru si protectie a muncii, lucru care ne face sa fim mandri de rezultatul obtinut.

Locatia unde se afla magazinul in prezent este aceeasi cu sediul societatii.